Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

CLINICAL RESEARCH PROFESSIONAL GERARD KUIPER 

Met flexibiliteit en vakmanschap hoog in het vaandel, staat Gerard Kuiper voor u klaar om u te ondersteunen op het gebied van Clinical Project Management of door het verzorgen van een of meerdere facetten op het operationele gebied van het klinisch onderzoek van uw geneesmiddel of medical device.

Bekijk de diensten

 

CPM & SCRA INTERNATIONAAL 

Met meer dan 35 jaar werkervaring in de gezondheidszorg en in de farmaceutische industrie is Gerard Kuiper in 2011 gestart als freelance Clinical Research Professional met Kuiper Clinical Research Solutions (KCRS).

Als Clinical Project Manager (CPM) en Senior Clinical Research Associate (SCRA) heeft hij een brede ervaring in het gehele onderzoekstraject van fase I tot en met IV, zowel nationaal als internationaal.

Hij is intensief betrokken geweest bij diverse projecten op het gebied van Analgesie, Biosurgery, Cardiologie, Gene therapie, Infection diseases, Neurologie, Nefrologie, Nutrition, Reumatologie, en met name projecten met hoog complexe zorg, vooral Anesthesiologie/Intensive Care/Renal Failure/Pediatrics.

 

INNOVATIEVE GENEESMIDDELEN

Als lid van een Global Clinical Development Team (GCDT) , meerdere Clinical Trial Teams (CTT) en als Global TOF trainer (Medical Device) was hij nauw betrokken bij het ontwikkelingsproject van een nieuw innovatief geneesmiddel op het gebied van de anesthesie.

Training & Begeleiding

Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het trainen en begeleiden van collega’s, onderzoekers en hun personeel in verschillende vaardigheden benodigd voor het goed uitvoeren van studies in een omgeving van hoog complexe zorg, als ook training in het uitvoeren van klinisch onderzoek volgens Good Clinical Practice richtlijnen. Bovendien zijn door hem wereldwijd toonaangevende onderzoekers en hun staf getraind in het gebruiken van een medical device ten behoeve van klinisch onderzoek.

Neem contact op

 
Copyright © 2021 KCRS
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren